Σελίδες

29 Απριλίου 2024

Πανό αλληλεγγύης στον αναρχικό Α.Φ, στους/ις 26 συλληφθέντες/είσες της Πάτρας και στην κατάληψη Παραρτήματος.


 

Στις 22-04-2024 η αντιτρομοκρατική προχώρησε στην απαγωγή του αναρχικού Α.Φ. από την πόλη της Πάτρας όπου και διαμένει, εισβάλλοντας ταυτόχρονα στο σπίτι του. Ακολούθησε η μεταφορά του στην Αθήνα για ανάκριση και η προφυλάκιση του.

Η τρόικα αστυνομίας, δικαστικών αρχών και Μ.Μ.Ε. , πιστή στη διαφύλαξη της κυριαρχίας κράτους και κεφαλαίου, με διαχρονική στόχευση την εξόντωση των αγωνιζομένων κομματιών της κοινωνίας, λειτούργησε συντεταγμένα. Η αστυνομία στήνει τις δικογραφίες και διαρέει, οι δικαστές φορτώνουν με δυσβάσταχτες ποινές και στοιβάζουν στα μπουντρούμια της αστικής δημοκρατίας, όπως επιτάσσει για τους από κάτω ο νέος ποινικός κώδικας, πάντα χειρότερος από τον προηγούμενο, μέχρι το χείριστο επόμενο. Τα καθεστωτικά Μ.Μ.Ε. υποτελή στο κρατικό χρήμα που τους παρέχεται για τις αντιεξεγερτικές υπηρεσίες τους, αλλά και στα διόλου ευκαταφρόνητα ποσά που προκύπτουν από τα τοπικά διαφημιστικά πακέτα, προσπαθούν να λοιδωρήσουν και να αποπολιτικοποιήσουν τη δράση των αναρχικών. Άλλωστε με τέτοιες ειδήσεις αυξάνονται τα κλικ του ζαλισμένου από τα καπιταλιστικά πρότυπα, κανιβαλιστικά αιμοδιψούς για αίμα αγωνιστών, κοινού.

Η λυσσαλέα επίθεση όλων των παραπάνω στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον αναρχικό σύντροφο Α.Φ. , σάρκα από τη σάρκα του τοπικού και όχι μόνο κινήματος, και το κρεσέντο καταστολής που κορυφώθηκε με την εισβολή της αστυνομίας στην κατάληψη Παραρτήματος και τις συλλήψεις 26 αλληλέγγυων στο σωρό είναι η ουσία της αντιεξεγερτικής πολιτικής κράτους και κεφαλαίου. Καταστολή, τρομοκράτηση, παραδειγματισμός.

Απέναντι στην επιχειρούμενη εξάλειψη των εστιών αντίστασης υποσχόμαστε να μη λυγίσουμε.


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ Α.Φ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ/ΙΣ 26 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ/ΕΙΣΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ. 

Πρωτοβουλία αναρχικών Αγρινίου